evenwichtsbalk / potlood / voetbal / tijdschriftendoos / paard / Wollywell /

Klik boven op dat geen wat jij wilt knutselen of wandel door deze pagina, 
snel terug naar hier, klik dan op de woorden naar boven onder de werkjes.


Hier is dan de nieuwe pagina, op veler verzoek, over ideeŽn om een surprise te maken. Ik hoop dat jullie ideeŽn opdoen en heb je zelf een geweldig idee, stuur het ons op, liefst met een foto erbij, dan kunnen wij die misschien op de site zetten. Alvast veel plezier ermee!

 

 

Evenwichtsbalk:
Voor iemand die erg van gymen houd hebben wij een evenwichtsbalk gemaakt, in de evenwichtsbalk zelf hadden wij een pen verstopt.

Dit is allemaal gemaakt van dik karton, de handstandpiet hebben wij van internet gehaald, 2 x uitgeprint en aan beide kanten gekleurd.

 

 

naar boven

 

 

 

Potlood:
Van een koker van de pringles hebben wij  een potlood gemaakt, voor de punt hebben wij een cirkel gemaakt van papier en een puntje van de kleur van het potlood aan gemaakt, dit hebben wij vastgeplakt aan de onderkant van de rol. Voor de gum hebben wij een stuk schuim geknipt en deze op de deksel geplakt. Het kado erin verstopt en klaar is kees.

naar boven

 

 

 

Voetbal:
Voor een grote fan van Feyenoord hebben wij een voetbal van papier-machť gemaakt. Wij hebben een ballon opgeblazen, dit helemaal omplakt met krantenpapier stroken en behangerslijm. Dit goed laten drogen, voorzichtig de ballon eruit geprikt, een vierkant uit de bal gesneden en aan 1 kant weer vastgeplakt, zodat hij open en dicht kan.

We hebben hem toen geverfd met het logo van Feyenoord en grote wit met zwarte stippen. In de bal hebben wij droog krantenpapier en een pen ingestopt. Helaas hebben wij er toen geen foto van gemaakt. Dus ik heb hem geprobeerd na te maken met de computer.

naar boven

 

 

 

Tijdschriftendoos:
Voor een enorme fan van Donald Duck, hebben wij van een waspoederdoos een tijdschriften bewaardoos gemaakt.
Wij hebben eerst de doos geverfd, daarna op internet allerlei plaatjes gezocht van Donald en deze uitgeprint en op de doos geplakt.
In de doos hebben wij het kadootje verstopt.

En de persoon voor wie die is heeft gelijk een leuke plek om zijn Donald Duckjes in te bewaren!

 

naar boven

 

 

 

Een paard:
Voor een paardenliefhebster hebben wij een paard in elkaar geknutseld, waar maarliefst 3 kadootjes in verstopt waren. Het hoofd bestaat uit een stickervel dat wij ingepakt hebben in witpapier en er ogen en een mond op hebben getekend. in de eierdoos zat een chocoladeletter en in ťťn van de benen hadden we een knuffeltje ingestopt.

We hebben een eierdoos, keukenrol en 2 closetrollen bruin geverfd en dicht geplakt, daarna met zwarte wol, de manen en de staart gemaakt en vastgeplakt.

 

naar boven

 

 

 

Wollywell:
Een van de figuren van Diddle. Op internet is een afbeelding van Wollywell opgezocht en uitgeprint, dit is vergroot. Het gezicht en de poten zijn opgeplakt.

Voor het lijf is een stuk karton gebruikt, deze is in de vorm van Wollywell gesneden. Daarna is van een wollig stuk tapijt het lijf gesneden, dat is op karton geplakt, net als het gezicht en de poten. Daartussen was een kado gedaan.

naar boven